SPW 't Stadspark

Over onze werking

Hier kan je alle informatie vinden over onze werking.

Praktische info

Waar?

Wij bevinden ons op de jeugdhemen van Hamont (Molenstraat 38, naast de Time-Out). Hier hebben we grote lokalen, een keuken en sanitaire voorzieningen. Kortom, alles wat we nodig hebben!

Wanneer?

Tijdens juli en augustus organiseren wij elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur een activiteit voor kinderen. Iedereen is welkom vanaf 13 uur. Let op: de laatste dinsdag/donderdag van augustus ruimen wij meestal op, dus dan is er geen activiteit.

Bekijk onze kalender om zeker te zijn dat er een activiteit is en of er eventuele wijzigingen zijn! Ben je geregistreerd op SP_ATIE en heb je de nieuwsbrief aanstaan? Dan houden we je op de hoogte van updates.

Voor wie?

Onze werking is er voor kinderen van vijf t.e.m. elf jaar. Kinderen die dit jaar nog vijf jaar worden, zijn ook al welkom.

Kostprijs?

We hebben een speciale pagina met uitleg over de kosten.

Meer info over de kosten

Inschrijven?

Je kan je kind inschrijven via ons platform (SP_ATIE).

Vooraf inschrijven is niet verplicht.

Meer info over inschrijven

Groepen

Muisjes

Voor de allerkleinsten zorgen de Muisjes voor leuke spelletjes! In 2018 zijn dit de kinderen geboren in en 2012 of 2013.

Minikikker

Kinderen die net iets ouder zijn, komen in de ‘Minikikker’groep terecht. Hier spelen ze nog, terwijl ook een beetje ‘discipline’ wordt bijgebracht.

Kinderen geboren in 2010 of 2011 zijn hier welkom.

Maxikikker

Voor de ouderen is er de Maxikikker. Hier wacht een uitdagende en boeiende activiteit op de kinderen. De doelgroep bestaat uit kinderen geboren in 2007, 2008 of 2009.