COVID-19

Deze pagina is het laatst aangepast op 28 mei. Mogelijk moeten we tijdens de zomer nog aanpassingen doen. Bekijk deze pagina dus af en toe!

In het kort

  • Draag een gezichtsmasker als ouder
  • Blijf niet rondhangen, vertrek onmiddellijk weer naar huis
  • Kom enkel langs de parking
  • Geef elk kind zijn eigen tas mee
  • Neem gepast geld mee
  • Kom niet als iemand in je gezin ziek is

Voor vragen kan je mailen naar info@spwstadspark.be

Onze SPW zal deze zomer iets anders zijn dan andere jaren door de COVID-19-pandemie. Een overzicht van de maatregelen:

Als ouder ben je verplicht een gezichtsmasker (een masker dat zowel mond als neus bedekt) te dragen bij het brengen van je kind(eren). We vragen je ook om niet te blijven rondhangen. Zo verspreid je als ouder ook zeker geen COVID-19.

Onze dagen blijven gewoon hetzelfde als anders. We houden de kinderen en groepen wel strikt gescheiden. Zo krijgt elke groep zijn eigen toilet, spullen zullen maar door één groep gebruikt kunnen worden voordat we ze ontsmetten, enz. Breng je meerdere kinderen? Geef dan ook zeker één tas per kind mee! We kunnen niet toelaten dat een kind bij broer of zus iets uit de tas gaat halen.

Om de toestroom van mensen te controleren, vragen we je zeker om via de parking te komen (langs de Time-Out). Kom niet langs het pad bij het rusthuis.

We blijven cash geld aanvaarden. We houden geld bij in twee bakken, zodat we het aan de kant kunnen laten staan tot we zeker zijn dat het veilig is. Betaal bij voorkeur gepast!

Het spreekt voor zich dat je niet komt als iemand in je gezin ziek is. Als je dan toch komt, breng je iedereen onnodig in gevaar.

Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd mailen naar info@spwstadspark.be of hieronder een reactie plaatsen. Dan kunnen andere ouders het antwoord op je vraag ook zien.

Uiteraard vragen we je als ouder ook om de maatregelen van de overheid op te volgen, te vinden op info-coronavirus.be. Houd bijvoorbeeld zelf ook afstand van leiders en andere ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *